Wij zoeken modellen!

Groter Netwerk &
Meer Opdrachten!

Modellen
Fotografen
Visagisten
Agencies

Modellenbureau Rotterdam

Op zoek naar modellenwerk in Rotterdam, maar kun je niets vinden?

Rotterdam is een van de grootste steden in Nederland, maar heb je toch problemen met het vinden van modellenwerk of een baan in de mode? ModellenSpot gaat je daarbij helpen! ModellenSpot is hét platform waar modeliefhebbers, modellen, fotografen en modellenbureau’s samenkomen.

Bied jij een baan in de mode aan in Rotterdam, maar kun jij niet de juiste persoon vinden?

Als bedrijf, modellenbureau of fotograaf kun je natuurlijk ook opzoek zijn, naar de juiste persoon voor de opdracht of vacature die jij in de aanbieding hebt. Maar het is natuurlijk niet altijd even makkelijk om een geschikt persoon te vinden. Bij ModellenSpot weten hoe moeilijk het kan zijn om iemand te vinden, die naast alle functie eisen ook nog een passie heeft voor mode. Daarom bied ModellenSpot de mogelijkheid om als bedrijf, modellenbureau en fotograaf de mogelijkheid om een gratis vacature te plaatsen. Op deze manier kun je in contact komen met de modellen en fashionlovers van ModellenSpot.

Hoe kan ModellenSpot mij helpen met het vinden van werk?

Zowel voor een beginnend als ervaren model is het belangrijk om een professioneel en krachtig portfolio te hebben. Hoe krijg je die? Door zoveel mogelijk fotoshoots te doen. Veel shoots, betekent veel foto’s om uit te kiezen. Goede foto’s zijn belangrijk voor je portfolio, jouw portfolio is namelijk hetgeen wat modellenbureaus en fotografen moet aanspreken.

Wil je graag fotoshoots doen, maar kun je er geen vinden in Rotterdam in de omgeving van Rotterdam? Dan kun je tussen onze vacatures kijken of er een opdracht in staat die jou aanspreekt en makkelijk voor jou te bereiken is. Door een profiel aan te maken op ModellenSpot, krijg jij de mogelijkheid om op de vacatures te reageren.

Een andere manier om in contact te komen met fotografen, modellenbureaus en andere modellen, is om in je profiel jouw portfolio up te loaden. Op deze manier kun je er voor zorgen dat je gezien wordt en kunnen modellen bureaus en fotografen zelf contact met jou op nemen.

Wat kan ik nog meer met ModellenSpot?

ModellenSpot is er niet alleen om jou te helpen met je carriere, maar is er daarnaast ook om jouw sociale netwerk te vergroten. Met behulp van ModellenSpot kom je in contact met andere modellen, kun je elkaar tips geven en jullie passies delen. Ook brengen wij jou dagelijks op de hoogte van de laatste trend en andere fashion gerelateerd nieuws – hier bij ModellenSpot zijn we namelijk ook helemaal weg van fashion. Check daarom onze blog om op de hoogte te blijven van alle ins en outs in fashionland. Naast onze fashion blogs, plaatsen we ook blog berichten die jou kunnen helpen met jouw modellen carriere, makkelijke tips en tricks die altijd handig zijn om te weten.

Lees verder Gratis Aanmelden

Vrouwelijke modellen op International Model Network

Mannelijke modellen op International Model Network

Modellen in de Spotlight

Featured blogs