Wij zoeken modellen!

Groter Netwerk &
Meer Opdrachten!

Modellen
Fotografen
Visagisten
Agencies

Modellenbureau Eindhoven

Ben jij van plan het volgende topmodel te worden uit Eindhoven?

Wil jij de hele wereld afvliegen voor de meest exotische en grootse shoots? Samenwerken met ‘s werelds grootste designers? Dan is ModellenSpot ideaal voor de start van jouw modellen carriere! ModellenSpot is dé online ontmoetingsplaats voor fashion lovers, fotografen, modellenbureaus en andere modellen. Perfect om jouw netwerk mee uit te breiden.

Ben jij op zoek naar een topmodel in Eindhoven?

Wanneer je een fotograaf of modellenagency bent, kun je natuurlijk ook op zoek zijn naar een topmodel in de omgeving van Eindhoven. ModellenSpot biedt hiervoor verschillende mogelijkheden, om jou bij de zoektocht naar een model, te helpen. Zo is het mogelijk om een gratis vacature te plaatsen voor een opdracht of oproep voor een model, met jouw voorkeur voor specifieke uiterlijke kenmerken. Een andere mogelijkheid om hét model te vinden, waarnaar je op zoek bent, is om de profielen van onze modellen te bekijken en ze zelf direct te benaderen. Genoeg mogelijkheden, toch?

Hoe begin ik in Eindhoven met mijn carriere als model?

De eerste stap tot een carriere als model, is het werken aan jouw portfolio. In jouw portfolio plaats jij je beste foto’s van de fotoshoots, die je hebt gehad. De foto’s in jouw portfolio moeten professioneel en gevarieerd zijn, op die manier kun je laten zien wat je in huis hebt.

Vind je het moeilijk om een shoot te vinden in de buurt van Eindhoven? ModellenSpot heeft daarvoor een oplossing. Door af en toe een kijkje te nemen bij onze vacatures, kun jij regelmatig een modellenwerk hebben in de omgeving van Eindhoven. Wie weet is er wel een fotograaf die jou nodig heeft voor een gave fashionshoot en sta je morgen al voor de camera!

ModellenSpot heeft je nog meer te bieden

Naast de mogelijkheid om vacatures te vinden en contact te leggen met fotografen en modellenbureaus, heeft ModellenSpot nog meer in de aanbieding. Zo kun jij het portfolio, waar je zo hard voor hebt gewerkt, online plaatsen in je profiel. Op deze manier maak je het jezelf makkelijker om gespot te worden door een scout of fotograaf. Daarnaast kunnen fotografen, modellenbureau’s en andere modellen je tips en complimenten geven op je foto’s. Ben je gek op Fashion? ModellenSpot ook. Lees daarom ook onze blogberichten over de laatste mode en fashiontrends. Ook plaatsen wij tips en tricks, die je modellencarriere een handje kunnen helpen.

Lees verder Gratis Aanmelden

Vrouwelijke modellen op International Model Network

Mannelijke modellen op International Model Network

Modellen in de Spotlight

Featured blogs