Professionaliseer & vergroot je netwerk.

International Model Network is de grootste community van Nederland voor modellen, fotografen, visagisten en agencies. Via het online platform helpen we fresh faces en professionals in de modellenwereld naar een next level. Aanmelden & het plaatsen van een portfolio is 100% gratis.

Via het online platform kom je in contact met andere leden om je netwerk te vergroten, opdrachten te scoren, je portfolio te showen, shoots in te plannen en te praten over modellenwerk.

LET OP!!! Er zijn veel oplichters, scammers en mensen met slechte bedoelingen die misbruik maken van onze naam. Wij benaderen of scouten nooit modellen op social media. Als je dus benadert wordt via social media dan heeft dat niets met International Model Network te maken. Het enigste email adres waarmee wij mee communiceren met leden eindigt op @internationalmodelnetwork.com (alle andere email adressen betreffen fake accounts).


2007: Oprichting

ModellenSpot is opgezet als online platform voor modellenwerk. Binnen enkele jaren groeide het uit tot een actieve community voor modellen, fotografen en modellenbureaus.

2014 mei: Website overname & Nieuwe visie

Website overname door Vincent de Vlugt met een vernieuwde focus op kwaliteit. ModellenSpot moest de omslag maken van kwantitatief platform naar kwalitatief platform. Om deze reden hebben we er voor gekozen niet ieder profiel meer te accepteren.

2014 september: Lancering nieuwe website

We hebben enkele maanden hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe community site om leden beter van dienst te kunnen zijn.

De lancering van het nieuwe platform vond plaats in september 2014 waarbij tevens een filtering heeft plaatsgevonden in het leden bestand om kwaliteit beter te kunnen garanderen.

2015 maart: ModellenSpot maakt registratie gratis

Om nog meer waarde voor de online community te creëren heeft ModellenSpot besloten geen inschrijf fee meer te berekenen.

2016 juli: ModellenSpot gaat internationaal onder International Model Network

Omdat modellenwerk verder gaat dan alleen Nederland en internationaal werken steeds gangbaarder wordt, is besloten de focus van Nederland te verleggen naar een internationale modellen site.

Om internationale plannen te realiseren is een rebranding doorgevoerd. ModellenSpot heet voortaan International Model Network.

2017 augustus: Lancering nieuw platform

Om een next level te bereiken samen met leden is besloten een volledig nieuw platform te bouwen. Na maanden van ontwikkeling is het nieuwe platform in de zomer live gegaan.

2019 augustus: Verbeterde website

We hebben het leden gedeelte volledig vernieuwd.