Modellenbureau in Amsterdam gezocht? Pak je kans op modellenwerk!

Zoek je modellenwerk in Amsterdam? Wij kunnen je daar bij helpen!

Lijkt het je leuk om modellen opdrachten te doen? Om de meest uiteenlopende looks te showen voor de camera of op de catwalk? Ben je benieuwd of het iets voor jou is? Of heb je al ervaring maar weet je niet hoe je veilig en gemakkelijk modellenwerk in Amsterdam kunt vinden? That’s where we come in! ModellenSpot is dé community waar modellenbureaus, modellen, fotografen en modeliefhebbers samenkomen, om hun passie te delen.

Wat kan ModellenSpot voor mij betekenen?

Als model is het erg belangrijk dat je een professioneel portfolio hebt! Als beginnend model zul je dus veel shoots moeten doen om je beste foto’s in je portfolio te kunnen plaatsen. Maar ook als ervaren model moet je je portfolio blijven updaten om interessant te blijven voor de opdrachtgevers en modellenbureaus. ModellenSpot bied een groot scala aan fotografen, visagisten en modellenbureaus die natuurlijk altijd op zoek zijn naar nieuwe modellen! Wij kijken of deze mensen serieus bezig zijn met het vak en of ze (in hoeverre dat te controleren valt) betrouwbaar zijn. Daarnaast geven we advies waar je als model op moet letten voordat je modellenwerk aanneemt.

Hoe kom ik in contact met modellenwerk?

Het klinkt allemaal logisch tot nu toe, maar hoe pak je dit nou handig aan? Door een profiel aan te maken op ModellenSpot, ben je vindbaar voor de fotografen, modellenbureaus en visagisten. Je kunt op de website zoeken naar modellenopdrachten en hier op reageren. Deze worden geplaatst door bedrijven uit de modewereld die op zoek zijn naar modeliefhebbers, ervaren modellen en nieuwe upcoming modellen. Geautoriseerde modellenbureaus kunnen ook contact met jou opnemen. Daarnaast maak je natuurlijk ook meer kans om gescout te worden als je portfolio online staat… veilig en effectief dus!

Bied je modellenwerk aan en zoek je een model?

Ook dan ben je bij ModellenSpot aan het juiste adres! Er zijn verschillende opties om het juiste model te vinden. Of je nou fotograaf, visagist, modedesigner of modellenbureau bent. Heb je een leuke modellenopdracht? Plaats deze dan op de site! Zo kunnen alle modellen zien dat je iemand zoekt. Wanneer zij de juiste persoon voor de klus denken te zijn, kunnen zij reageren op de oproep en kun jij een keuze maken. Je kunt ook een geautoriseerd account aanvragen, hiermee kun je alle profielen van de modellen bekijken en contact met ze opnemen.

Wat biedt ModellenSpot nog meer?

Geloof het of niet maar we hebben nog meer in de aanbieding! Naast het begeleiden naar modellen en modellenwerk, is ModellenSpot ook een blog. Hier geven we je tips en tricks om je modellencarriere te starten en in beweging te houden. Ook voor mensen die niet op zoek zijn naar werk is ModellenSpot een geweldige site. Je vind er de nieuwste trends, het laatste nieuws en leuke acties rechtstreeks vanuit Modeland! Voor iedereen wat wils dus.

[kleo_button data=”register_panel” url=”#” size=”large” round=”radius” icon=”0,before” target=”_self”] Gratis Aanmelden als Model[/kleo_button]

People Who Like Thisx

Loading...