Groter Netwerk &
Meer Opdrachten!

Modellen
Fotografen
Visagisten
Agencies

Modellenwerk in Limburg of zoek je misschien een modellenbureau?

ModellenSpot is de plek waar modellen, fashion banen en modellenbureaus samenkomen. Via de site kun je jezelf onder de aandacht brengen zodat je sneller wordt ontdekt, ook in Limburg. Presenteer jouw shoots bij fotografen, modellenbureaus en visagisten. Dit vergroot jouw kans op een nieuwe baan in de mode!

De website biedt de mogelijkheid om een volledig portfolio te plaatsen, en het leuke is dat andere modellen er ook op kunnen reageren. Een social platform voor fashion en mode waar jij jouw mode passie helemaal kwijt kunt.

Modellen in Limburg gezocht als modellenbureau?

Als modellenbureau zoek je altijd nieuwe gezichten voor klanten. De site van ModellenSpot kan je helpen met het vinden van nieuw talent. Ook als je voor een klant specifieke modellen zoekt kunnen de zoekfilter helpen bij het snel vinden van een model.

Het model kun je inzetten voor bijvoorbeeld een fotoshoot, fashion shoot of misschien wel voor een catwalk opdracht.

De nieuwste mode in het fashion blog!

Als model ben je natuurlijk op de hoogte van de nieuwste mode en probeer je altijd de nieuwste trends te spotten. In het fashion blog laten we zien wat hip is en wat er speelt in de mode wereld.

Waar kan ModellenSpot jou mee helpen?

Als community site voor modellen kunnen we je helpen met het promoten en verspreiden van je portfolio bij modellenbureaus. Daarnaast bieden we een overzicht van verschillende vacatures in de mode in Limburg.

Naast deze carrière mogelijkheden is het natuurlijk fantastisch om met andere modellen te praten over mode en andere fashion & mode!

Lees verder Gratis Aanmelden

Vrouwelijke modellen op International Model Network

Mannelijke modellen op International Model Network

Modellen in de Spotlight

Featured blogs