Wij zoeken modellen!

Groter Netwerk &
Meer Opdrachten!

Modellen
Fotografen
Visagisten
Agencies

Modellenbureau Breda

Is het jouw droom om model te worden en ben jij op zoek naar modellenwerk in Breda?

Droom jij er al jaren van om model te staan voor de bekendste fotografen? Jouw foto te zien in de fashion magazines? ModellenSpot is er om jou te helpen jouw droom waar te maken. Wij helpen jou in contact te komen met fotografen, modellenbureaus en andere modellen en we helpen je jouw sociale netwerk te vergroten. ModellenSpot is dé community waar modellenbureaus, modellen, fotografen en modeliefhebbers samenkomen, om hun passie te delen.

Hoe gaat ModellenSpot jou helpen met modellenwerk in Breda?

Voor elk model is het hebben van een uitgebreid en professioneel portfolio essentieel. ModellenSpot biedt jou de mogelijkheid om jouw portfolio online te plaatsen in je ModellenSpot profiel. Op deze manier vergroot jij je kans om gespot te worden door fotografen en modellenbureaus.

Hoe krijg je een zo veelzijdig mogelijk portfolio? Door veel shoots te doen. Maar hoe zorg je ervoor dat je veel fotoshoots kan doen? Daar gaat ModellenSpot je bij helpen. Bedrijven, modellenbureaus en fotografen kunnen namelijk vacatures en opdrachten plaatsen. Jij kunt met jouw ModellenSpot profiel op deze vacatures solliciteren en reageren. De vacatures kunnen door het hele land zijn, maar heb jij toch liever iets in de omgeving van Breda? Geen probleem! Jij kunt namelijk gewoon opdrachten zoeken in de buurt van Breda, wel zo handig toch? Houdt daarom goed onze vacatures in de gaten, wie weet heb jij deze week nog een foto shoot bij jou in de buurt.

Zoek jij een model of biedt jij een baan aan in de modebranche?

Als bedrijf, fotograaf of modellenbureau kun je natuurlijk ook opzoek zijn naar een model en het is niet altijd makkelijk het juiste gezicht te vinden. Laten wij nou een groep leden hebben, met een boel mooie gezichten! Maar hoe kom je met ze in contact? Heel simpel: door een profiel aan te maken op ModellenSpot en simpel weg een vacature te plaatsen.

ModellenSpot doet nog meer

ModellenSpot helpt je niet alleen aan modellenwerk, maar helpt je ook zoveel mogelijk uit je modellen carrière te halen. Hoe? Door je regelmatig blog berichten te plaatsen met daarin tips voor je modellencarrière. We bloggen niet alleen over modellentips, maar ook over de laatste nieuwtjes in fashionland. Niet verder vertellen, maar we zijn hier bij ModellenSpot fashionlovers.

Lees verder Gratis Aanmelden

Vrouwelijke modellen op International Model Network

Mannelijke modellen op International Model Network

Modellen in de Spotlight

Featured blogs