Wilt u een model inhuren of boeken?

U heeft een product, dienst of kleding lijn die u onder de aandacht wilt brengen. Modellen kunnen u daar perfect bij ondersteunen. Ongetwijfeld sta je volledig achter je product of en wil je anderen overtuigen van de toegevoegde waarde er van.

Maar haal je wel het maximale eruit? Om je verkoop te optimaliseren, zul je de aandacht van jouw doelgroep moeten trekken.

Verkopen door middel van beeld middels modellen

Wist je dat 90% van de informatie die onze hersenen ontvangen, visueel is? Ook worden afbeeldingen 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst of uitleg.

Mensen worden onbewust aangetrokken tot afbeeldingen waar ze zich mee kunnen identificeren. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is jouw mooie product of dienst aanbieden, et Voila!

[fotobanner2]

 

Hoe kan ModellenSpot modellenbureau u helpen

Op ModellenSpot.nl staan duizenden knappe meiden te popelen om aan het werk te gaan. Wij willen deze modellen, maar ook u als bedrijf, iets concreets aanbieden!

1: Model boeken voor een professionele fotoshoot

 

Wij organiseren een complete fotoshoot voor uw merk met 1 of meerdere van onze modellen.

Samen met u en een professioneel team zullen we een concept uitwerken waar uw doelgroep niet omheen kan.

ModellenSpot werkt samen met zowel beginnende als professionele modellen.

Afhankelijk van de soort opdracht kunnen we u adviseren of u gebruik kunt maken van een beginnend of professioneel model. Een beginnend model inhuren is namelijk goedkoper dan het boeken van een professioneel model

2: Modellen inhuren voor modeshows en evenementen

Heeft u zelf een fotoshoot, modeshow of evenement georganiseerd en zoekt u hiervoor modellen? Ook dan kunt u bij ModellenSpot terecht.

Stel uw opdracht aan ons voor en wij zullen samen met u op zoek gaan naar het geschikte model die u perfect van dienst kan zijn om er een succes van te maken.

3: Adverteren via ModellenSpot

Heeft u iets moois in de aanbieding? Iets waar onze leden vanaf moeten weten? Wilt u fashionable meiden bereiken?

ModellenSpot is in korte tijd uitgegroeid tot een drukbezocht platform voor beginnende en professionele modellen. Naast de duizenden bezoekers die wij elke maand ontvangen, versturen wij maandelijks een nieuwsbrief naar zo’n 10.000 leden.

U kunt gebruik maken van dit bereiken onder een zeer specifieke doelgroep van meiden tussen de 14 en 30 jaar.
Wij bieden meerdere mogelijkheden om uw advertentie onder de aandacht te brengen.

4: Promotie via influencers

Via ModellenSpot kunnen we u helpen om in contact te komen met onze influencers. Meiden met een groot bereik die uw product of dienst kunnen promoten. Laat u verassen door het grote bereiken van onze modellen.

Wilt u eens van gedachte wisselen? Neem direct contact op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

X
- Enter Your Location -
- or -

People Who Like Thisx

Loading...

People Who viewed ThisX