Ervaren model opzoek naar betaalde opdrachten

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Sheila Jhanet 2 weeks, 1 day ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #75474

  Sheila Jhanet
  Participant

  Wat leuk dat je mijn oproep leest!

  Een aantal jaar heb ik samen met een vriendin fashion shoot gedaan super leuke shoot gehad. Nu sinds 5 jaar alleen verder gegaan als lingerie/bedekt naakt model. Meerdere leuke shoots gehad met hele vriendelijke fotografen waarmee ik met sommige fotografen ook regelmatig shoot en ook echt een band mee heb opgebouwd.

  Ik heb een stuk of 15 mooie setjes lingerie. Pakjes zoals sexy school uniform en politie setje. En daarbij een hele volle kast met kleding. Ik neem daarom ook altijd als ik een afspraak op locatie heb een grote tas mee. Make up koffertje gaat vaak ook mee als hiernaar word gevraagd. Vrij poseren lukt mij meer als goed soms vind ik het ook leuk als een fotograaf met iets nieuws komt. Ik pas mij natuurlijk aan.

  Op Dinsdag of Woensdag komt het voor mij het beste uit. Het liefst de Dinsdag. En in het weekend ben ik ook beschikbaar. Ook hierbij de voorkeur aan Zaterdag.

  Ik ga tot bedekt naakt. Tepels en x niet zichtbaar. Dat houd in handen sjaaltjes tepel plakkers of iets anders waardoor mijn tepels en x niet zichtbaar zijn op de foto. De shoot kan eventueel bij mij thuis gehouden worden. Als je wilt kan ik je daar wat foto’s van sturen. Ik heb geen studio maar het is een nette en ruime woonkamer. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de badkamer met een bad. Voor eventueel een bad shoot (bad is niet heel groot)

  Ik hoor graag wanneer voor jou het beste uitkomt.

  Bijgevoegde foto’s op profiel zijn nog van max 2 weken terug.

  Je kunt mij mailen op: natashashoot@hotmail.com

  Groetjes en misschien tot ziens!

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

People Who Like Thisx

Loading...