Over International Model Network

International Model Network is een community voor modellen, fotografen, visagisten en agencies. Via het online platform helpen we fresh faces en professionals in de modellenwereld naar een next level. Aanmelden en het plaatsen van een portfolio is 100% gratis.

Via het online platform kom je in contact met andere leden om je netwerk te vergroten, opdrachten te scoren, je portfolio te showen, shoots in te plannen en te praten over modellenwerk.

2007: Oprichting

International Model Network is in 2007 gestart in Amsterdam onder de naam ModellenSpot. Binnen enkele jaren groeide dit uit tot een actieve community voor modellen, fotografen, visagisten en modellenbureaus.

2014 mei: Website overname

De website (ModellenSpot.nl) is overgenomen van de vorige eigenaar met het doel om verder te professionaliseren. De omslag moest gemaakt worden van kwantitatief platform naar kwalitatief platform.

2014 september: Lancering nieuwe website

We hebben enkele maanden hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe community site om leden beter van dienst te kunnen zijn.

2015 maart: Gratis registeren

Om nog meer waarde voor de online community te creëren is inschrijven gratis gemaakt. Er hoeft geen inschrijf vergoeding betaalt te worden.

2016 juli: Internationalisering

Omdat veel modellen ook in het buitenland werken en internationalisering toeneemt, is besloten het platform internationaal toegankelijk te maken. Om internationale plannen te realiseren is een naamswijziging doorgevoerde. ModellenSpot.nl gaat voortaan verder onder de naam International Model Network

2017 augustus: Nieuwe website

Om een next level te bereiken samen met leden is besloten een nieuwe website te bouwen. Na maanden van ontwikkeling is het nieuwe platform live.

2019 augustus: Ready to take off!

Lancering nieuw modellen platform om verdere internationale groei te kunnen realiseren.